Graviditetsteste

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige tests. Vi har samlet flere forhandlere som udbyder klassiske & tidlige graviditetsteste som man kender dem. Find lige den test der passer dit behov.

Vil du vide mere information? 

Vi har samlet den information du skal vide, inden du køber din test!

Viser alle 37 resultater

Pris:

kr.kr.

Type:

Pris pr stk:

Variant:

Mærke:

Forhandler:

Fragtomkostning:

Antal i pakken

Læs mere om graviditetstestene her

Hvis du har en mistanke om at du er gravid, kan du i løbet af et par minutter finde ud af det med en graviditetstest.

Når du skal vælge en graviditetstest er det vigtigt at:

 • Tænke over hvilken graviditetstest der passer dit behov
 • Hvilke egenskaber du gerne vil have din test skal have
 • Strimmel, stav eller digital med uge-indikator?
 • Om en graviditetstest er nok?
 • Der er oftest mængde rabat
 • hvor mange skal du bruge?

Graviditetsteste findes i mange former:

 • Stav
 • Strimmel
 • Digitale med uge-indikator

Alle produkterne du ser i shoppen er valgt ud fra sikkerhed og kvalitet og der er herefter blevet differentieret i valgmuligheder efter de mange forskellige behov, man kan have efter en graviditetstest. Vi gør udelukkende brug af troværdige forhandlere

 Klassiske graviditetstest

En graviditetstest måler i gns. ml/UI 25, hvilket indikere hormonet niveauet før graviditetstesten slår ud. Dette gør at hvis du i et for tidligt stadie gør brug af graviditetstesten, kan den vise et forkert resultat, derfor anbefales der at tage en tidlig graviditetstest, hvis du er tidligt ude.

Graviditetstesten er et troværdigt måleapparat og viser det rette resultat 99% af gangen. Det vil udgør at det er ligeså sikkert som dem lægen gør brug af. Du kan derfor trykt stole på de graviditetsteste du finder her på shoppen, hvis du skal have af/bekræftet din graviditet. Vi anbefaler dog at hvis testen vises at være positiv at få det bekræftet hos lægen.

Gravide kvinder danner relativt hurtigt Hc-G(Hormoner) efter befrugtning. Mængden af hormoner øges markant i urinen og blodet allerede hver 2 dag i de første 10 uger, Dette påviser at graviditetstesten nemt kan måle, om kvinden er gravid.

Alle produkter er op til 98% sikre og derfor kan du roligt stole på resultaterne testen viser.  Alle vores forhandlere levere alle sammen kvalitetsbevidste produkter. Så du kan finde en der passer perfekt til dit behov. Forhandlerne vi har samlet er troværdige og har alle pålidelige kvalitets produkter. Når du bestiller fra vores forhandlere kan du derfor være sikker på at du for den kvalitet og produkt du bliver lovet. 

Tidlige graviditetstest

Tidlige graviditetstest måler Hc-g niveauet i et tidligere stadie, da måleren er mere følsom kan testen hurtigere indikere om du er gravid kontra de normale graviditetstest. Dette udgør at du allerede i et tidligt stadie kan indikere om du er gravid. Hvis du skulle have formodning om du er gravid, kan du tage denne allerede 7-8 dage før de normale graviditetstest kan fortælle dig om du er gravid. Hvis du har på fornemmelsen at du er gravid og gerne vil have en indikator hurtigst som muligt anbefaler vi de tidlige tests. I gennemsnit ligger Hc-g Detektionsmålegrænsen for tidlige tests  er 5mIU/ML, hvilket indikere niveauet af hormoner, før testen slår ud. Dette er betydeligt højere for almindelige graviditetstest. Dette resulterer dog også i at testen lettere slår ud, hvilket kan blive påvirket hvis man har højere hormoner, spist noget der påvirker din balance eller lignede. Så vi anbefaler blot at bruge disse test som en indikator og efter man har blevet testet, tage en ekstra test, dagen efter for at være sikker på resultatet.

 

Kvindens naturlige Hc-G niveau overstiger ikke 4 mlU/mL, som skrevet overstående ligger de fleste tidlige graviditesteste derfor på 5 mlU/mL, dette udgør at testen kan være præcis. Dog kan du gøre dit for at være ekstra sikker i din sag om graviditet, man kan i de fleste teste tage den døgnet rundt, men dog anbefaler vi at gøre brug af morgen-urin, da det er mere koncentreret og ikke bliver påvirket af en masse mængde væske du har drukket i løbet af dagen.

HUSK:  at testene er til engangsbrug og du kan derfor ikke anvende dem flere gange. Alt ud fra hvilken test tager den mellem 10-15 minutter for testen til at vise resultatet. Det dog set før at testen ikke viser noget, hvilket indikere at testen er ugyldig, dog behøver begge farve linjer ikke at være helt ens, der ses tit at den ene farve er mindre kraftig end den anden, dette er dog ubetydeligt. Testen skal opbevares mellem 4-30 grader, andre forhold kan ødelægge testen.

 

OBS: Du kan gøre brug af filteret for at sammenligne ud fra

 • Pris
 • Mærke
 • Variant
 • Forhandlere
 • Fragtomkostning