Babyplan – Tidlig Graviditetstest stav (3 stk.)

99,00 DKK

Babyplan.dk

Varenummer (SKU): 8 Kategorier: ,
Forhandler

Babyplan.dk

Variant

Stav

Type

Tidlig graviditetstest

Stk. pris

33,00 kr.

Antal i pakken

3 stk.

Babyplan Tidlig Graviditetstest stav kan bruges af alle, der ønsker at teste for graviditet så tidligt som muligt. Testen har følsomhed er 10mlU/ml, hvilket betyder, at du kan få besked om en graviditet tidligere end med klassiske graviditetstest.

En tidlig test som påviser om der findes graviditetshormon i urinen, og kan vise et positivt resultat så tidligt som 6 til 15 dage efter befrugtningen har fundet sted.

Babyplan Tidlig Graviditetstest er udformet som en stav, som gør det nemt og hygiejnisk, når man udfører testen. Du behøver ikke at skulle opsamle urinen i et bæger først, men du kan tisse direkte på graviditetstesten. Resultatet vil du se inden for 5 minutter.

Selvom Babyplan Tidlig Graviditetstest er blandt markedets mest nøjagtige graviditetstests, er resultatet mere usikkert, end resultatet du får hvis du venter til dagen for udebleven menstruation. Dette gælder for alle udgaver af graviditetstest på markedet, som kan tages tidligt.

Dette skyldes, at det er forskelligt fra kvinde til kvinde og graviditet til graviditet, hvor stor en mængde graviditetshormon man udvikler når man er blevet gravid. Når du anvender Babyplan Tidlig Graviditetstest Stav kan du altså stadig have chance for at være gravid, selvom den første test viser et negativt resultat. Derfor er der også 3 stk. graviditetstest i hver pakke så du kan teste flere gange, inden du rammer tidspunktet for din menstruation.

Fordele:

  • Kan påvise graviditet tidligere end klassiske graviditetstest.
  • Et billigere alternativt end RFSU eller Clearblue.
  • Lang holdbarhed – 1 – 2 år
  • CE mærket graviditetstest til professionel og hjemmebrug
  • FDA godkendt (U.S. Food and Drug Administration – Den amerikanske lægemiddelstyrelse)
  • Du kan spare penge ved at købe flere graviditetstests ad gangen.