Clinic – graviditetstest (1 stk.)

46,00 DKK

Med24

Varenummer (SKU): 5706448000354 Kategori:
Forhandler

Med24

Brand

Clinic

Fragtomkostninger

29 kr

Variant

Strimmel

Antal i pakken

1 stk.

Stk. pris

48,50 kr.

Graviditetstest til hjemmetest i strip-form fra Clinic

Clinics graviditetstest er i strip-form og kommer med en praktisk kop, så det er nemmere for dig, at lave en hurtig og sikker hjemmetest.

Testen måler indeholdet af hCG i urinen, hvilket angiver, hvorvidt der er befrugtning eller ej. Testen kan allerede bruges efter første dag, menstruationen er udeblevet og giver dermed en tidlig måling, samt et resultat efter kun 3 minutter. Let og enkel hjemmetest!

Hvordan tester du, og hvornår?

Er din menstruation udebleven, kan du allerede tage testen den første dag efter. Den kan tages på hvilket som helst tidspunkt af dagen, og behøves ikke testes i morgen-urinen. Medicin og P-piller vil ikke forstyrre testresultatet - kun medicin indeholdende hCG-hormoner.

Læs testens brugsvejledning ekstra grundigt inden brug, så du er sikker på at få et rigtigt resultat. Tages testen forkert, bør du tage en ny. Køb en pakke med 2 stk. lige her.

Aflæsning af resultat

Du bør aflæse resultatet efter 10 minutter, da resultatet kan ændre sig, når strimlen ligger i for lang tid.

Positiv: 
Viser måleren 2 streger, er testen positiv - også selvom den ene streg er svag.

Negativ: 
Viser måleren kun 1 streg, er testen negativ.

- Hvis der ingen streger fremgår af vinduet er testen forløbet forkert, og du bør læse vejledningen igen og tage en ny test.
- Hvis menstruationen fortsat udebliver efter et negativt resultat, bør du tage en ny test efter 7 dage, for at være sikker.

OBS: 
- Læs den medfølgende brugsvejledning grundigt inden brug
- Er du gravid bør du kontakte lægen

Indhold: 1 stk.